Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Printløsninger — banner tryk mv.

Hos CreaSign har vi mange års erfaring med alt indenfor print, og vi kan løse langt de fleste opgaver. På holdet har vi både de kreative typer, der kan hjælpe dig med at få dine ideer ned på papir, og vi har dygtige folk i produktionen, der sørger for at få gjort ideen til virkelighed. Som prikken over i'et hjælper vi også gerne til, når bannere og andet skal monteres.

Alt indenfor print og højtrykslaminat

Vi leverer stort set alt indenfor print og højtrykslaminat, og du er altid velkommen til at tage fat i os - også selvom du ikke er helt sikker på, hvad det er, du har brug for. Vi sidder klar med råd og vejledning, og giver dig i øvrigt:

Kig forbi, ring, send en mail eller udfyld vores kontaktformular - så finder vi den rigtige løsning til dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Banner tryk

Når det kommer til banner tryk, er der mange muligheder. Vi leverer bl.a.:

  • Netbannere - lys og udsigt bevares, så man kan se igennem. Ideelle hvis banneret skal dække en bygnings vinduer.
  • Presenningsbannere - tåler vind og vejr. Nemme at vedligeholde og meget slidstærke.
  • Stofbannere - matcher nemt det øvrige interiør. Kan f.eks. bruges på messer, i haller og butikker. Ideelle til indendørs brug.

Højtrykslaminat

Også indenfor højtrykslaminat kan vi hjælpe dig med at få fremstillet det helt rigtige produkt. Når vi har med højtrykslaminat at gøre, arbejder vi med kraftplader, der bliver sammenpresset med 2400 tons tryg ved en temperatur på 150°C og imprægneret med termohærdende harpiks (melamin). Vi kan producere paneler i størrelser op til 1200 x 2700 mm.

Stickers og tryksager

Stickers kan bruges som reklamegaver, sættes på dine produkter, forsendelser og biler - og giver rigtig god reklameværdi til din virksomhed. De er også gode at bruge til information på vinduesruder og andre steder. Når du skal have trykt ting som foldere, brochurer, brevpapir, visitkort og årsrapporter, kan CreaSign også hjælpe. Vi har solid erfaring fra den grafiske branche og kan hjælpe med alt fra start til slut i processen.

Storformatprint

Skal dit budskab kunne ses på afstand? Bannere, plakater, billedvæg og en række andre dekorationer kan laves i storformat. Vores dygtige skilteteknikere kommer gerne med et oplæg på baggrund af dine ønsker til printet, og da vores flatbedprinter kan klare tykkelser på op til 5 cm er det næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Specialprint

Vi kan printe på akrylspejle og bambusplader, få PVC til at ligne birketræ og alt muligt andet! Har du en idé? Så tag fat i os, så vi kan få den gjort til virkelighed. Ring på 44 84 76 71, skriv til crea@creasign.dk eller udfyld vores kontaktformular.