Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Om CreaSign

Vores virksomhed har eksisteret siden 1976 og har heddet CreaSign siden 2008, hvor Bent Asberg overtog det, der oprindeligt var Holse Skilte i Søborg. I 2017 blev ejerkredsen udvidet med ny partner Kim Carlsen i den daglige drift. I årenes løb har vi udviklet og forfinet vores kunnen samt udvidet vores fysiske rammer efterhånden som vores produktion og ekspertise er vokset. I dag har vi til huse i Herlev, hvor vores otte dygtige medarbejdere hver eneste dag knokler for at levere de bedste resultater.

Kvalitet og det gode håndværk

Med stort fokus på kvalitet og godt håndværk leverer vi hver dag de helt rigtige løsninger til vores mange kunder. Vi går meget op i altid at bruge gode materialer, og vores mange års erfaring gør, at vi ved præcis hvilke materialer, der skal bruges til hvilke opgaver. På den måde får vores kunder det bedste og mest holdbare produkt - hver gang.

Kreativitet og nytænkning

Med på holdet bag CreaSign har vi nogle af de dygtigste folk i branchen, og vi elsker at gå forrest, når nye veje skal udforskes og friske idéer føres ud i livet. Vi er en flok dygtige og erfarne eksperter og specialister inden for bl.a.:

  • Design af grafiske oplæg
  • Print på alverdens materialer
  • Konturskæring af op til 5 cm tykke materialer
  • Indpakning af bygninger i folie
  • Montage af pyloner/skilte
  • Montage i højderne med lifte
  • Montage under alle forhold

Højt serviceniveau

Vi sætter en ære i at have et højt serviceniveau, og det omfatter bl.a., at vi er nemme at komme i kontakt med og reagerer hurtigt. Vores vigtigste succeskriterium som virksomhed er at have glade kunder, og derfor leverer vi altid den aftalte kvalitet til rette tid og pris.

Uddannede medarbejdere

Det er vigtigt, at alle i CreaSign er dygtige til det, de laver, og derfor er alle vores medarbejdere uddannede indenfor faget. Herudover tager vi skiltetekniker-lærlinge ind i praktikforløb, ligesom vi samarbejder med Københavns Tekniske Skole (TEC) og også har haft succes med at have voksne jobsøgende i virksomhedspraktik. Det er motiverende for os at være med til at give folk en god uddannelse og bidrage til, at de får vigtig erfaring med på vejen videre.

Vi passer på miljøet

Når vi vælger materialer og underleverandører, tager vi altid størst mulig hensyn til miljøet. Vi gør hvad vi kan for at vælge de materialer, der giver mindst mulig miljømæssig belastning og genbruger, hvor vi kan. På samme måde lægger vi vægt på, at de produkter, vi får fra underleverandører, også bliver produceret på forsvarlig vis.

Annabell Vork

Annabell Vork
Skiltetekniker
+45 44 84 76 71
crea@creasign.dk

Astrid Nielsen

Astrid Nielsen
Lærling
+45 44 84 76 71
crea@creasign.dk

Nadia Jensen

Nadia Jensen
Skiltetekniker/Grafiker
+45 44 84 76 71
nadia@creasign.dk

Nanna Dixner

Nanna Dixner
Skiltetekniker
+45 44 84 76 71
crea@creasign.dk

Peter Krogh

Peter Krogh
Skiltemontør/Grafiker
+45 44 84 76 71
crea@creasign.dk

Stefan Holbæk

Stefan Holbæk
Lærling
+45 44 84 76 71
crea@creasign.dk