Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

LED skilte, belysning og andre LED-løsninger

Oplyste skilte gør, at din virksomhed bliver set - også når det er mørkt. Det giver blikfang og tiltrækker opmærksomhed, men der er også andre fordele. LED er nemlig en utroligt energieffektiv lyskilde, der sparer dig for mange penge.

Vil du høre mere? Så ring, skriv eller udfyld vores kontaktformular her:

Hvordan kan vi hjælpe dig?

LED skilte

Med 40 års erfaring indenfor skilte, print og reklame ved vi virkelig, hvad vi laver, og vi leverer produkter i højeste kvalitet. Med vores ekspertise indenfor LED-belysning løfter vi enhver skilteløsning til nye højder. Der er mange fordele ved LED skilte:

  • Levetiden er længere
  • Strømforbruget er lavere
  • Fleksibilitet er større, end når man bruger almindelig belysning
  • Denne type skilte er langt mere miljøvenlige end de traditionelle lysskilte

LED-belysning

LED-belysning holder strømforbruget nede og sparer miljøet for unødig belastning. Derfor har vi installeret LED-grundbelysning i CreaSigns egne lokaler, og vi har al ekspertisen og erfaringen til også at hjælpe dig. Udover et lavere strømforbrug og de miljømæssige fordele giver LED-belysning et rigtig behageligt og fleksibelt arbejdslys - og vedligeholdelsen er lav.

Uendelige muligheder med LED

Der er utroligt mange måder at bruge LED-belysning på, og resultaterne kan blive både stilfulde, kreative og kunstneriske. Med en specialløsning fra CreaSign er der mulighed for at lege med farvesammensætninger, og vi kan også tilkoble styring via PC, controller eller app.

Højt servicenivau

Når du får lavet LED skilte hos CreaSign kan vi stå for hele processen lige fra design til monteringen af skiltene. Vi rådgiver dig gerne om den helt rigtige løsning og er eksperter i alt, hvad der har med LED at gøre.