Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Folie tekst og foliedekorationer

Skab stemning og blikfang med foliedekorationer, der er både flotte og holdbare. Foliedekoration kan på elegant vis give receptionen, kantinen eller mødelokalet et løft, og folien kan også bruges til at lave afskærmninger ved store glaspartier.

Hos CreaSign har vi arbejdet med skiltning og folietekst i mere end 40 år og står for kvalitet og god service. Ring, skriv eller kontakt os via formularen herunder for at høre mere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad bruges foliedekoration til?

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Er du i tvivl, så er det bare om at tage kontakt til os.

  • Logo - fremhæv jeres logo med en flot foliedekoration i receptionen eller andre steder.
  • Slogan eller citat - frisk væggen op med inspirerende folie tekst.
  • Billedvæg i alle størrelser - udsmyk væggen med et flot billede.
  • Afskærmning - matteret eller farvet folie kan bruges til afskærmning.
  • Du er altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi sammen den perfekte løsning.

Dekoration og blikfang

Folietekst og anden foliedekoration kan bruges på en række forskellige overflader - bl.a. glas, vinduer og vægge. Firmaets logo kan for eksempel pryde ikke bare bygningens vinduer, men også væggene på kontoret. Du kan også bruge folie tekst i form af citater eller anden tekst, der er sigende for, hvem I er som virksomhed. Det er både inspirerende for medarbejdere og for kunder, der er på besøg på kontoret.

Nem afskærmning af glaspartier

Folie kan også brugs som en praktisk løsning, hvis I eksempelvis har store glaspartier. Det kan være mødelokaler, kontorer eller andet, hvor I gerne vil lukke af for indblik og skabe diskretion og samtidig ikke gå på kompromis med mængden af lys - der kommer nemlig stadig masser af lys ind, hvis I afskærmer med matteret folie.

Fra ide til færdigt produkt

Har du allerede en idé til, hvordan du gerne vil dekorere din virksomhed, eller har du allerede det historiske foto af virksomheden parat til at blive omdannet til en flot billedvæg? Fint - så går vi i gang med produktionen med det samme. Er du ikke helt sikker på, hvad der mon vil være den bedste løsning for dig og din virksomhed? Så tag endelig fat i os - vi har en masse kreative folk i vores team, der med glæde hjælper dig med at komme frem til det helt rigtige.

Mere end 40 års erfaring med bl.a. folie tekst

Creasign har eksisteret i sin nuværende form i 10 år, men helt tilbage i 1976 startede vi med at arbejde med skilte, foliedekorationer og diverse specialopgaver. Vi er specialister i at skabe det helt rigtige produkt til vores kunder, og vi går op i kvalitet og i det gode håndværk. For os er kun det bedste godt nok.

Kontakt os og hør mere

Tag meget gerne kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller andet. Du kan fange os på 44 84 76 71 og crea@creasign.dk eller udfylde vores kontaktformular - så vender vi tilbage hurtigst muligt.