Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Cases

De sidste 40 år har vi arbejdet med og forfinet vores ekspertise indenfor skilte, LED-løsninger, foliedekoration og en række andre områder. Vi har mange trofaste kunder og længerevarende samarbejder, der alle er glade for de løsninger, vi leverer til dem. Vores kunder er vores vidner på, at alt kan lade sig gøre. Selvom ingen har gjort det før, siger vi ja og kaster os ud i opgaven - vi elsker nemlig at tænke nyt og at skabe kreative og anderledes løsninger.

card

Carl Ras

Skilteløsninger til butik og organisation

Carl Ras er en af de største grossister inden for værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Med forretninger over hele landet er der ind imellem behov for opdaterede skilteløsninger og her kommer CreaSigns ekspertise ofte i spil. Vi har produceret og leveret en lang række skilte til Carl Ras' butikker og administration i løbet af de sidste 7 år. Lige fra folier og skilteplader, til skiltebogstaver og ekspeditionsdiske.

card

Den Blå Sti

Kunstprojekt

Der var engang en Blå Sti som løb fra Herlev bymidte til Herlev Hospital. Stien var med i LYSLYD ledet af Københavns Internationale Teater med EU-støtte. Den glødede magisk med farverige reflekser og LED-lys. Det havde CreaSign sørget for sammen med kunstnerne Helle Hove og Iben Brøndum. Når flotte lysende cirkler viser vej i byrummet så finder både voksne og børn frem. Uanset om det er midt på dagen eller mørket er brudt frem. Fx kunne du se en kæmpe refleks på 1500 mm i diameter allerede på lang afstand fra hospitalet. Inde på hospitalet gjorde reflekserne også Informationen mere synlig. Så vidste du at du var nået rigtigt frem. Fotos: CreaSign og Nina Hart

card

KONE

Flytning

Da KONE skulle flytte domicil fra Nørrebro til Herlev ville de gerne genbruge nogle af skiltene det nye sted. Vi sørgede for 'nye' flotte skilte uden de store omkostninger. Lys-pylonen blev renoveret og skilteplader genbrugt. Nye P-skilte gør at der både er plads til og tydelig markering af at KONE tænker på deres besøgende. Med en fin vinduesdeko i matteret folie med print er der også sørget for at virksomheden kan identificeres allerede rundt om hjørnet. Og KONE's medarbejdere kan nu agere ambassadører for virksomheden mens de tramper i pedalerne. En cykelreklame er både sjov og anderledes.

card

KBH Lufthavne

Energirenovering

Vi har gennemført en omfattende energirenovering for Københavns Lufthavne (CPH) som hurtigt indså at investering i besparelser betaler sig:

 • Tilbagebetalingstiden for projektet var 2 år.
 • Strømbesparelsen er i alt 92.008 kw i timen - hele døgnet, året rundt.

Samtlige informationsskilte i lufthavnen blev ombygget til LED-lys hvilket gav en strømbesparelse på 41.008 watt i timen. Installation af LED i alle lysarmaturerne i lufthavnens P-huse halverede strømforbruget og nedsatte behovet for vedligehold betydeligt. LED i reklameskiltene gør at budskabet fremstår flottere. De 134 skilte forbruger nu 50 watt i timen tilsammen mod tidligere 350.

card

Møblér

Butiksløsninger

Samarbejdet med Møblér strækker sig over mange år og vi er stolte af at have fulgt dem gennem et par navneskift. Det startede da DanBo skulle have løftet den grafiske identitet på deres butikker i Herlev, Ishøj, Hillerød og Ringsted. er renoverede vi blandt andet eksisterende pyloner og leverede både facade- og reklamebannere samt skilte til indgangspartierne. Siden kom Holbæk og Næstved til. Vores skilteløsninger afspejler nu den nye butikskædes navn, logo og farver.

card

Nordea

Storformater

Vi har løst en lang række opgaver for Nordea Ejendomme siden 1999. Størsteparten omhandler annoncering af udlejningsmuligheder i storformat. Det er fx:

 • kæmpe print opsat direkte facaden
 • bannere monteret i aluramme (udlejningsskilte)
 • facadebannere opsat på aluramme eller monteret med anden fæstning
 • print direkte på plade eller på folie, som er monteret på plade
 • vinkelskilte

Løsningerne er altid baseret på det aktuelle behov og omgivelserne. Kravet er oftest at det skal være nemt at flytte og nemt at tage ned igen, når lejemålet er indgået.

card

Ruko

Præcisionsarbejde

Ruko har været en af CreaSigns faste glade kunder siden 2009. Vores løsninger til dem skal ofte indgå i et nøje samspil med deres systemer, produktdele og materialer. Vi opmåler derfor på millimeter for at sikre kvaliteten i hver enkelt skilteløsning. Vi leverer blandt andet:

 • facadeløsninger med Ruko's print til låsesmede i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland
 • certificeringsmærker der kan monteres hos låsesmede, som lever op til bestemte krav
 • specialløsninger såsom plader til minidøre, der anvendes som demo-modeller hos blandt andre Bauhaus.
card

Wihlborgs

Totalløsninger

Siden 2009 har vi leveret en lang række løsninger til ejendomsselskabet Wihlborgs og deres kunder. Opgaven lyder ofte: ”Lav noget lækkert” og det kan handle om alt muligt - som fx:

 • dobbeltsidet lyspylon med LED udført i betonplader ligesom husfacaden
 • bilreklamer - vi opdaterer løbende ladbiler, varevogne og personbiler med flotte reklamer
 • firmaskilte til Wihlborgs selv og deres lejere - løsningen tilpasses altid til virksomheden og den relevante ejendom
 • oversigter - så kunder, samarbejdspartnere og andre kan orientere sig
 • flotte indendørs dekorationer - fototapeter og plader med billedprint

Vi glæder os til næste udfordring.